Gå til indhold
Indhold begynder her

Månedens forfatter

Billede af Erlend Loes bog

MÅNEDENS FORFATTER // ERLEND LOE

Den norske kultforfatter Erlend Loe er månedens forfatter i maj, og derfor udlodder vi i samarbejde med Gyldendal et eksemplar af hans seneste roman på dansk Giæver og Iunker og to billetter til arrangementet med Erlend Loe under LiteratureXchange den 23. juni.

I romanen møder vi den gamle mand fra Giæver-slægten, som ønsker at videreføre traditioner og lærdom til sin søn inden sin forestående død. Den gamle Giæver har ikke meget tilovers for de fleste ting omkring sig, heriblandt kone, børn, naboer, de unge og endda hele samfundet. Det er særligt naboerne Iunker-familien, der er noget helt galt med, som han beskriver som frastødende, fjollede og grinagtige. Det er nabostriden med denne familie, som gamle Giæver ikke mindst vil give videre til sin søn. 

Giæver og Iunker er oversat til dansk ved Susanne Vebel. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev senest 29. maj for at deltage i konkurrencen. Er du allerede tilmeldt nyhedsbrevet, er du automatisk med i konkurrencen. Vinderen bliver kontaktet direkte på mail. Tilmeld dig nyhedsbrevet her.

OBS! Oplev Erlend Loe til LiteratureXchange den 23. juni, hvor han deltager i en forfattersamtale og i midsommerfesten. Læs mere om og køb billet til arrangementerne her.

  • Arrangører
    Mediepartnere
    Strategiske samarbejdspartnere
    Sponsorer