Gå til indhold
Indhold begynder her

Månedens forfatter

Billede af An Yus bog

MÅNEDENS FORFATTER // AN YU

Den kinesiske forfatter An Yu er månedens forfatter i september måned og i samarbejde med Gads Forlag udlodder vi et eksemplar af romanen Efterklang

I romanen underviser den unge klaverlærer Song Yan studerende i Beijing. Hun opgav sin karriere som koncertpianist, efter hun blev gift, men føler sig strandet i livet, da hendes mand Bowen ikke deler ønsket om at få børn. I stedet flytter Song Yans svigermor ind i det værelse, der var tiltænkt som børneværelse. 

En mystisk pakke med sjældne svampe dukker op, og senere modtager Song Yan også et brev fra den verdensberømte pianist Bai Yu, der forsvandt ti år forinden. På sporet af pianisten føres Song Yan ind i en mere og mere surrealistisk virkelighed, og de mystiske hændelser leder den unge kvinde til at søge efter en ny begyndelse og en mening med livet, hvor de kunstneriske ambitioner ikke lader sig tilsidesætte. 

An Yu udkommer for første gang på dansk med Efterklang, en magisk roman om musik, ensomhed og håb, og som gennem kunsten undersøger menneskets bearbejdning af sorg og følelsen af at føle sig hjemme. 

Romanen er oversat af Ninna Brenøe og udkommer 14. september. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her for at være med i konkurrencen om et eksemplar af Efterklang. Vi trækker en vinder den 28. september. Er du allerede tilmeldt nyhedsbrevet, er du automatisk med i konkurrencen. Vinderen bliver kontaktet direkte på mail. 

  • Arrangører
    Sponsorer