Gå til indhold
Indhold begynder her

Køb billet til LiteratureXchange

Her kan du købe billetter til LiteratureXchange, der finder sted næste gang den 18.-22. juni 2025. Programmet består hvert år af mere end 100 arrangementer fordelt på mere end 40 venues i hele byen og offentliggøres medio april, og du kan allerede nu købe stjernebillet til næste års festival til early bird-pris. Prisen på stjernebilletter stiger 1. januar.

 

Kom til litteraturfestival med en stjernebillet

Med en stjernebillet får du adgang til alle arrangementer, der er markeret som stjernearrangementer. Blandt stjernearrangementer finder du forfattersamtaler, foredrag, boganbefalinger og meget mere. Med en stjerne+billet kan du tage en ledsager med helt gratis. Køb din stjernebillet her.

Husk at bestille pladsbillet til det enkelte arrangement for at sikre dig en plads. Stjernebilletten vises i døren inden arrangementet sammen med pladsbilletten. Du kan bestille pladsbilletter, når programmet offentliggøres på hjemmesiden medio april.

Vi tager forbehold for ændringer. Stjernebilletter refunderes ikke selv om der skulle ske enkelte ændringer i programmet.

Obs! Stjernebilletten til LiteratureXchange 2025 er gyldig til alle stjernearrangementer til og med den 22. juni 2025. Det gælder også arrangementer i løbet af efteråret 2024 og foråret 2025.

Priser:

Stjernebillet: 400 kr.
Stjerne+billet: 650 kr.


Stjernebillet ung: 150 kr.
Stjerne+billet ung: 300 kr.

 

Køb en stjernedagsbillet eller billet til det enkelte arrangement

Det vil være muligt at købe stjernedagsbilletter samt billet til de enkelte arrangementer under LiteratureXchange 2025. Stjernedagsbilletterne sættes til salg, når programmet offentliggøres medio april.

 

Billetter til enkeltstående arrangementer:

Find det ønskede arrangement her og klik på knappen 'Billetter' for at købe billet til enkeltstående arrangement.

 

Du kan løbende følge med i, hvilke forfattere du kan opleve til festivalen her.

  • Arrangører
    Mediepartnere
    Strategiske samarbejdspartnere
    Sponsorer