Gå til indhold
Indhold begynder her

Køb billet til LiteratureXchange

Her kan du købe billetter til LiteratureXchange 2024. Stjernebilletterne er allerede sat til salg, og du kan købe billet til det enkelte arrangement, når programmet offentliggøres i løbet af foråret 2024. Festivalen finder sted næste gang den 19.-23. juni 2024, og programmet består hvert år mere end 150 arrangementer.

 

Kom til litteraturfestival med en stjernebillet

Med en stjernebillet får du adgang til alle arrangementer, der er markeret som stjernearrangementer, og som blandt andet byder på forfattersamtaler, foredrag, boganbefalinger og meget mere. Med en stjerne+billet kan du også tage en ven, kæreste eller nabo med helt gratis. Køb din stjernebillet her.

Husk at bestille pladsbillet til det enkelte arrangement for at sikre dig en plads. Stjernebilletten vises i døren inden arrangementet sammen med pladsbilletten. Du kan bestille pladsbilletter, når programmet offentliggøres på hjemmesiden til foråret.

 

Køb billet til det enkelte arrangement

Du kan også købe billet til enkeltstående arrangementer under LiteratureXchange. Find det ønskede arrangement her og klik på knappen 'Billetter'.

 

Du kan løbende følge med i, hvilke forfattere du kan opleve til festivalen her.

  • Arrangører
    Sponsorer