Gå til indhold
Indhold begynder her

Ekstern arrangør

Vil I være med til at skabe byens internationale litteraturdage?

LiteratureXchange udfolder sig i hele byen, i byrummet, på byens store og små scener. Sammen med vores mange partnere præsenteres litteraturen på caféer, i lokalcentre, i kirker, på biblioteker og i mange af byens andre kulturinstitutioner.  

Vi håber, at I som eksterne arrangører har lyst til at sætte jeres præg på LiteratureXchange med arrangementer eller andre initiativer. Skriv til Lise Kloster Gram på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du har spørgsmål, har brug for hjælp til at finde en scene eller mangler sparring på din idé.

Deadline for at komme med i det trykte program er 1. marts 2021, hvor DENNE FORMULAR skal være udfyldt og sendt. Læs venligst nedenstående tekst, før du udfylder formularen. 

Bemærk, at alle felter med * i formularen SKAL udfyldes - herunder upload af arrangementsbillede - for at formularen kan indsendes. Beskrivelsen af arrangementet må max være 500 tegn inkl. mellemrum, for at formularen kan indsendes. Find vores guide til programtekster her. Der må ikke laves linjeskift. De to bokse nederst i formularen skal tjekkes af. Du modtager en kvittering for indsendelse og videresendes til en ny side - har du ikke modtaget denne eller videresendes du ikke, er formularen ikke udfyldt korrekt. Det vil fremgå i formularen med rød skrift ved det enkelte punkt, hvad fejlen eller manglen er.

Kriterier for optagelse i programmet
For at sikre et program med en stærk profil bedes I forholde jer til nedenstående kriterier, når I tænker jeres arrangement ind i programmet.

 • Det internationale perspektiv
  På hvilken måde har jeres programpunkt et internationalt perspektiv? Er der internationale medvirkende, emner eller andet, der kvalificerer programpunktet til at indgå i de internationale dage?

 • Inddragelse af byen  
  Hvordan er jeres programpunkt i kraft af placering og/eller målgruppe med til at understøtte LiteratureXchanges ambition om at være hele byens litteraturevent?


Temaer

I 2021 har LiteratureXchange særligt fokus på tre temaer. I er meget velkommen til at lade jer inspirere af årets temaer, men det er ikke et krav.

 • Musik og litteratur
  Musikken og litteraturen har til alle tider været tæt forbundne. Under LiteratureXchange dyrker vi lyrikken i musikken og sætter lyd til ordene.

 • Lighed og litteratur
  Programmet bygges hvert år op omkring et tema, der relaterer sig til FN’s verdensmål. Verdensmålene er valgt med en ambition om at tydeliggøre og opprioritere LiteratureXchanges fokus på, hvordan litteraturen kan give en nuanceret indsigt i aktuelle problemstillinger. I 2021 stiller vi skarpt på ’Mindre ulighed i verden’ og ’Mere lighed mellem kønnene’.  

 • Kina og litteartur
  Kina udgør med en befolkning på omkring 1,4 milliarder mennesker næsten en femtedel af jordens befolkning. Vi dykker ned i samtidens kinesiske litteratur og kaster et nuanceret blik på liv og levned i verdens mest folkerige nation gennem de mange litterære stemmer.

 

Vi håber, at I har lyst til at være med, og glæder os til samarbejdet! 

 • Arrangører
  Sponsorer