Gå til indhold
Indhold begynder her

Køb stjernebillet til LiteratureXchange 2025

Mand med LiteratureXchange-mulepose set fra ryggen
Foto: Martin Dam Kristensen
26. juni 2024

I 2025 finder LiteratureXchange sted den 18.-22. juni, og du kan allerede nu købe stjernebillet til festivalen til early bird-pris. Med en stjernebillet får du adgang til alle arrangementer, der er markeret som stjernearrangementer, og i 2024 har det blandt andet talt arrangementer med forfattere som Chigozie Obioma, Kirsten Thorup, Emma Holten, Erlend Loe og Daniela Dröscher foruden foredrag om klassikere, litterære koncerter og meget mere.

Med en stjerne+billet kan du tage en ledsager med helt gratis.

Obs! Stjernebilletten til LiteratureXchange 2025 er gyldig til alle stjernearrangementer til og med den 22. juni 2025. Det gælder også arrangementer i løbet af efteråret 2024 og foråret 2025.

 

***Køb din stjernebillet her***

 

Priser:

Stjernebillet: 400 kr.
Stjerne+billet: 650 kr.


Stjernebillet ung: 150 kr.
Stjerne+billet ung: 300 kr.

 

Husk at bestille pladsbillet til det enkelte arrangement for at sikre dig en plads. Stjernebilletten vises i døren inden arrangementet sammen med pladsbilletten. Du kan bestille pladsbilletter, når programmet offentliggøres på hjemmesiden medio april.

Vi tager forbehold for ændringer. Stjernebilletter refunderes ikke, selv om der skulle ske enkelte ændringer i programmet.

 

Prisen på stjernebilletter stiger 1. januar.

  • Arrangører
    Mediepartnere
    Strategiske samarbejdspartnere
    Sponsorer