Gå til indhold
Indhold begynder her

Søren Jessen (DK)

Forfatter Søren Jessen
Forfatter Søren Jessen. Foto: Robin Skjoldborg.

Søren Jessen (Danmark)

Søren Jessen (f. 1963) er en dansk forfatter og illustrator, der igennem tiden har skrevet og illustreret alt fra science fiction til socialrealisme, bøger og tegneserier og til alle aldre.

Søren Jessen har udgivet over halvtreds bøger, og ingen af dem har en slutning, hvor alle elementer bliver afrundet, og derfor får læseren heller ikke en løsning på karakterernes problemer i 'Luftkasteller' (2015). 'Luftkasteller' er en voksenroman med elementer af magisk realisme. Synspunktet skifter imellem seks mennesker, hvis liv er flettet sammen. Håb og hemmeligheder har en central rolle i romanen.

Senest har Søren Jessen omskrevet Kafkas 'Forvandlingen' til en sort/hvid graphic novel, som han også selv har tegnet. Før han lavede den, tog han til Prag for at gå i Kafkas fodspor og tog billeder af bl.a. bagsiden af Kafkas gravsten, som figurerer i baggrundene af bogen.

 

Søren Jessen (Danmark)

Søren Jessen (born 1963) is a Danish author and illustrator, who writes and illustrates for different ages and many different genres like science fiction and picture books for children. Most recently he rewrote Kafka's 'Forvandlingen'  ('The Metamorphosis') as a black-and-white graphic novel he also illustrated himself.

  • Arrangører
    Sponsorer