Gå til indhold
Indhold begynder her
Program

AFLYST Oplev Anne Lise Marstrand-Jørgensen

Forfatter Anne Lise Marstrand-Jørgensen

Anne Lise Marstrand-Jørgensens seneste udgivelse Sange om stilhed og hjem er en grum og håbefuld fortælling om at bære andres liv i sine hænder. Anne Lise Marstrand-Jørgensen har vundet flere priser og er en af Danmarks mest velskrivende forfattere. Få indblik i Marstrand-Jørgensens kreative sind, når hun holder foredrag med udgangspunkt i romanen. 

Hvad stiller man op, når dem, der før var ens fjender, bliver ens ansvar? Hvordan forholder man sig til sin længsel efter at komme hjem, når hjemstavnen ikke længere findes? Og hvor langt strækker medmenneskeligheden sig i en verden med krig og frygt? Sange om stilhed og hjem er en grum og håbefuld fortælling om at bære andres liv i sine hænder. Dette foredrag baserer sig på romanen af samme titel. 

Anne Lise Marstrand-Jørgensen har modtaget adskillige legater og priser, herunder Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat. Hun har vundet Politikens Litteraturpris 2017 og Danmarks Radios Romanpris 2021 for sin strålende fortælling om Dronning Margrethe den første.

Føj til Mit program
Slet fra Mit program
Se Mit program
21. juni 2024
Kl 19.30 - 22.00
Sct. Pauls Kirke
Sankt Pauls Kirkeplads 1
Samarbejdspartner
Sct. Pauls Kirke
Pris:
200 kr.
Pris for unge under 30:
150 kr.
Billetter
  • Arrangører
    Mediepartnere
    Strategiske samarbejdspartnere
    Sponsorer