Gå til indhold
Indhold begynder her

LiteratureXchange læser Nina Lykke!

Nina Lykke
11. juni 2020

LiteratureXchange læser Nina Lykke
Få en bog og læs med, når LiteratureXchange den 11. juni kl. 16-17 afholder Danmarks største læsefest og indbyder alle til hylde læselysten ved at læse sammen hver for sig.
I samarbejde med Forlaget Gyldendal uddeler LiteratureXchange 1200 eksemplarer af bogen ”Nej, nej og atter nej” af den prisvindende norske forfatter Nina Lykke.

Konceptet er enkelt. Hvis du vil være med til læsefesten, så hent en gratis bog eller lån den på eReolen og sæt dig udenfor og læs i bogen den 11. juni kl. 16-17.

Vi præmierer naturligvis de bedste bogselfies med Nina Lykkes aktuelle bog på dansk ”Næste!” og billetter til LiteratureXchange 2021.

Uddeling af bøger

Bøgerne uddeles på Højbjerg Bibliotek, Viby Bibliotek, Risskov Bibliotek, Åby Bibliotek fra onsdag d. 10. juni og Dokk1 og Godsbanen fra idag (den 9. juni) kl. 14.30 og så længe lager haves.
Bogen kan også lånes på Ereolen.


Vind bøger og billetter
Tag et billede af din læseoplevelse og læg den på Instagram med #LitXlæserLykke eller post det i begivenheden på Facebook. I samarbejde med Forlaget Gyldendal præmierer vi de bedste billeder med billetter til LiteratureXchange 2021 og Nina Lykkes nye bog på dansk ”Næste”.

”Nej, nej og atter nej” af Nina Lykke
Da det stod klart, at det ikke ville være muligt at realisere LiteratureXchange 2020, lød et rungende nej, nej og atter nej. Norske Nina Lykke var en af de mange forfatter vi havde glædet os til at opleve på festivalen og heldigvis skal der mere end en pandemi til at aflyse læselysten, så nu fejrer vi litteraturen ved at læse Lykkes roman ”Nej, nej og atter nej”. Romanen er En skarp og morsom roman om kernefamiliens vilkår i en tid, hvor øjeblikkets lyst er drivkraften, og intet ikke er så kompliceret, at det ikke kan forsvares med individets trang til frihed.en skarp og morsom samtidshistorie om kernefamiliens vilkår i en tid, hvor øjeblikkets lyst er drivkraften, og intet ikke er så kompliceret, at det ikke kan forsvares med individets trang til frihed.

Flere litteraturoplevelser
Følg med på LiteratureXchange Facebook, Instagram og hjemmeside fra den 11.-21 juni og oplev forlagenes digitale boganbefalinger, postkort fra forfattere, foredrag om litteratur i krisetid og meget mere.

Foto: Agnete Brun

  • Arrangører
    Mediepartnere
    Strategiske samarbejdspartnere
    Sponsorer