Gå til indhold
Indhold begynder her

Ny hjemmeside og nye navne på programmet

Salman Rushdie
Foto: Rachel Eliza Griffiths.
15. marts 2021

LiteratureXchange har fået ny hjemmeside, hvor du kan orientere dig i de forfattere, du kan opleve til LiteratureXchange den 10.-20. juni 2021. Du kan også læse mere om årets programtemaer Mindre ulighed i verden, Mere ligestilling mellem kønnene samt Musik og litteratur, og ønsker du at modtage nyhederne direkte i din indbakke, kan du tilmelde dig vores nye nyhedsbrev her.

Har du været tilmeldt vores gamle nyhedsbrev, gør vi opmærksom på, at det hidtil er blevet sendt ud via Folkeuniversitet, der har været medarrangør af LiteratureXchange siden 2018, men på grund af Covid-19 har de været nødt til at trække sig fra samarbejdet for at fokusere på deres kurser og foredragsrækker. Folkeuniversitetet er stadig med som ekstern arrangør af enkelte arrangementer, men ønsker du fortsat at modtage nyheder om LiteratureXchange, opfordre vi dig til at tilmelde dig nyhedsbrevet på ny.

Vi er allerede begyndt at offentliggøre nogle af de forfattere, du kan opleve til årets program, der byder på et digitalt program med forfattere som fx Salman Rushdie og Chigozie Obioma, et stærkt nordisk program, hvor du bl.a. kan opleve den finske forfatter Sofi Oksanen, og en perlerække af danske forfattere som Caspar Eric, Alberte Winding og Thomas Boberg. Selve programmet vil være at finde her på hjemmesiden fra medio april, hvor der også bliver åbnet for billetsalget.

Du er også velkommen til at følge os på Facebook og Instagram.

  • Arrangører
    Mediepartnere
    Strategiske samarbejdspartnere
    Sponsorer