Gå til indhold
Indhold begynder her
Program

Oplev Bjørn Rasmussen, Gry Stokkendahl Dalgas og Elias Sadaq

Foto af Bjørn Rasmussen, Gry Stokkendahl Dalgas og Elias Sadaq
Foto: Frida Gregersen / Sarah Marie Winther / Sangría Valentino.

Oplev forfatterne Bjørn Rasmussen, Gry Stokkendahl Dalgas og Elias Sadaq, når de læser op fra deres værker. Alle tre forfattere er optaget af forskellige emner, men har det til fælles, at de er unge og kritikerroste forfattere, som udfolder sig inden for forskellige genrer.

Bjørn Rasmussen er forfatter, dramatiker og sangskriver. Han romandebuterede i 2011 med Huden er det elastiske hylster der omgiver hele legemet. Siden har han udgivet to romaner og to digtsamlinger, senest Forgabt fra 2021. Sidste år kom albummet Solen er sexet med musikkollektivet af samme navn. Bjørn Rasmussen har bl.a. modtaget Montanas litteraturpris og Blixenprisen, og hans bøger er oversat til 10 sprog.

Gry Stokkendahl Dalgas er forfatter og skriveunderviser. I 2019 dimitterede hun fra Talentskolens forfatterlinje, og samme år udkom hendes debutdigtsamling Det er herfra jeg vil begynde at tale, disse ord kan finde vej, for hvilken hun modtog Bodil og Jørgen Munch-Christensens debutantpris. I 2022 udgav hun langdigtet Kudan; eller Kalven på forlaget Ovbidat og det anmelderroste hybridværk At performe transkønnet vrede på Forlaget Amulet.

Elias Zakarias Sadaq er en dansk-marrokansk forfatter og dramatiker. Sadaq debuterede som digter med digtsamlingen GADESTREGER. Han debuterede som dramatiker med teatermonologen Den unge Elias' lidelser på Folketeatret. En bearbejdet udgave af manuskriptet til forestillingen er udkommet som bog på forlaget Det Poetiske Bureau. Til dagligt studerer Elias Dramatisk Skrivekunst på Den Danske Scenekunstskole i Aarhus. Han arbejder nu på sit næste værk som udkommer i 2023.

 

Arrangementet er støttet af Statens Kunstfond.

Føj til Mit program
Slet fra Mit program
Se Mit program
13. juni 2023
Kl 19.00 - 21.00
Salen, Viby Bibliotek
Skanderborgvej 170
8260 Viby J
Pris:
50 kr.
Pris for unge under 30:
50 kr.
Billetter
  • Arrangører
    Sponsorer