Gå til indhold
Indhold begynder her
Program

UDSOLGT Gå gennem 150 års dansk litteratur fra Thors Mølle

På vandring i 150 års dansk litteratur ved Thors Mølle
Foto: FOF Aarhus.

Træd med ud i 150 års dansk litteraturhistorie, når vi på tre timer kaster os ud på et kilometerlangt læse-eventyr. Bliv sammen med cand. mag i dansk og filosofi Nick Bo Madsen klogere på nogle af de absolutte højdepunkter i dansk litteratur. Turen begynder på Thors Mølle med en kop kaffe og et stykke kage. På vandreturen er der oplæg om udvalgte forfattere og strømninger suppleret med smagsprøver fra deres værker. Husk gode sko og påklædning til vejret. Traveturen er på 5 km i almindeligt skovterræn.

Efter en times samvær på Thors Mølle og optakt tager vi på en litterær vandretur ud i Thors Skov. Vi gør holdt til oplæg om udvalgte forfattere og strømninger suppleret med smagsprøver fra deres værker. Herefter traver vi i fællesskab videre, hvor vi får mulighed for at tænke over og tale sammen om oplæggene. Litteraturen fortæller os om, hvem vi er, og den giver os indsigt og udsyn. På vandringen vil du måske både blive mindet om noget, du vidste, såvel som inspireret til genlæsning eller nye læseoplevelser. Hukommelsesforskning siger, at vi husker bedre, når vi bevæger os samtidig med, at vi lærer. Her er muligheden for at afprøve, om det også gælder for dig. Husk gode sko og påklædning til vejret. Traveturen er egnet til deltagere, som kan gå 5 km i almindeligt skovterræn.

Den litterære vandrer er Nick Bo Madsen, cand.mag. i filosofi og dansk fra Aarhus Universitet i 2006. Han er ekstern lektor på Medievidenskab ved Aarhus Universitet. Nick Bo holder foredrag på FOF Aarhus og afholder endvidere kurser og forelæsninger ved Folkeuniversitetet i Aarhus og Ry samt på kommunebibliotekerne.

Føj til Mit program
Slet fra Mit program
Se Mit program
14. juni 2023
Kl 15.00 - 17.50
Thors Mølle
Thorsmøllevej 15
Samarbejdspartner
FOF Aarhus
Pris:
175 kr.
Pris for unge under 30:
Billetter
  • Arrangører
    Sponsorer