Gå til indhold
Indhold begynder her

Følg mit program

Gul firkant med teksten Følg mit program

For mange af os er læsning en aktivitet, som dyrkes alene i sofaen eller ved en plet i solen, men i juni mødes vi i fællesskab og oplever litteraturens univers til LiteratureXchange. Følg mit program er din mulighed for at møde andre litteraturinteresserede til en fælles litteraturoplevelse, en snak om bøger og lidt lækkert til ganen.

 

Følg mit program - oplev Mithu Sanyal sammen med Nadja Agerbak fra Litteratursiden

Den 12. juni kl. 19.15-21.30

Efter arrangementet byder vi på et glas vin i selskab med Nadja, hvor hun vil fortælle om, hvorfor Mithu Sanyal er en af de tyske forfattere, som vi kan vente os meget af, og om Nadjas favoritpodcast A Seat At The Table.

Læs mere og køb billet her.

 

Følg mit program - Hanne-Vibeke Holst sammen med Marianne Grymer Bargeman fra Godsbanen

Den 17. juni kl. 10.15-12.30

Efter arrangementet kan du kan tale med Marianne om arrangementet, bogen og ikke mindst Sonja Ferlov Mancoba, billedhuggeren, som Hanne-Vibeke Holsts nyeste roman Kriger uden maske handler om, og meget andet.

Læs mere og køb billet her.

 

Følg mit program - oplev Leif Davidsen sammen med Torben Dreier fra FO-Aarhus

Den 17. juni kl. 12.30-14.30

Vi mødes inden arrangementet og spiser vi en sandwich og drikker en øl/sodavand, mens vi taler om forventningerne til forfattersamtalen. Torben indleder snakken med at fortælle om, hvorfor Leif Davidsen er en af hans superhelte og meget mere.

Læs mere og køb billet her.

 

OBS! Det kræver tilmelding at deltage i Følg mit program. Har man stjernebillet, opkræves der et mindre beløb til forplejning.

Det er også muligt at opleve Mithu Sanyal, Hanne-Vibeke Holst og Leif Davidsen uden om Følg mit program. Du finder det fulde festivalprogram og billetsalget her.

  • Arrangører
    Sponsorer